• 93 891 02 36
  • info@laveremadelcava.com

JUVÉ & CAMPS – La verema sobre rodes (ENTRADES EXHAURIDES)

Juvé & Camps

La verema sobre rodes (Entrades exhaurides)

Dia: Dissabte 16 setembre

Horari: De 10:00h a 13:30h

Lloc: Celler d’Espiells, Juvé & Camps

Què no et pots perdre? Arriba la verema a Juvé & Camps. És el moment més esperat, l’hora de collir els fruits d’un any de dedicació i cura de les vinyes.

La recollida manual del raïm és una pràctica que es manté des dels inicis del celler. A les mans dels veremadors hi ha dipositada la tasca més delicada, ja que en depèn en gran part la qualitat del futur vi. Des de la cura de la vinya i la selecció del raïm fins al procés d’elaboració busquem l’equilibri necessari entre el millor de la tradició vitivinícola i els avenços de l’enologia. Però sempre mantenim l’esperit artesanal, l’orgull i la satisfacció de la feina honesta. Perquè volem que els nostres caves i vins ens expliquin la seva història al fil de la degustació.

Vols formar part d’aquesta historia? En motiu de “La Verema del Cava”, farem un recorregut amb bicicleta elèctrica per les propietats de Juvé & Camps per conèixer de primera ma els diferents processos que garanteixen la màxima qualitat dels caves i vins. Al llarg del camí, gaudirem d’un bon esmorzar i farem un tast d’una selecció dels nostres elaborats. T’hi apuntes?

Preu: 30€ adult (bicicleta eléctrica) / 16€ nens (bicicleta convencional)
Inclou lloguer de la bicicleta, visita guiada i esmorzar amb degustació de vins i caves. IVA inclòs.

Nivell: Dificultat baixa

Reservesjuveycamps@juveycamps.com · 93 891 10 00

Places limitades